Még több mint 145 milliárd nyitott keret!

2017/05/22|0 Comments

Több mint 145 milliárd Ft nyitott támogatási keret (vissza nem térítendő és visszatérítendő) áll még rendelkezésre azon KKV-k számára, akik termékük piaci validálásához, piacra viteléhez, (nemzetközi) üzletfejlesztéshez, vagy vállalatirányítási rendszer, felhő alapú online üzleti szolgáltatások bevezetéséhez, energetikai hatékonyságuk növeléséhez támogatást vennének igénybe.

Gratulálunk, VirtDB!

2016/09/30|0 Comments

Ügyfelünk, a VirtDB Zrt. 1,2 millió USD kockázati tőkebefektetést kapott a Corvinus Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-től (CKTA), melynek célja a technológia- és üzletfejlesztési folyamatok felgyorsítása. Az 1,2 millió dollár értékű tőkebevonás az eddigi egyik legnagyobb Big Data fókuszú kockázati tőkebefektetés a magyar piacon. Gratulálunk a VirtDB-nek a tranzakcióhoz, örülünk, hogy részesei lehetünk sikerüknek!

Cégvezetők Csúcstalálkozója 2016 – a sikeres vezetők seregszemléje

2016/06/02|0 Comments

2016. június 9-én kerül megrendezésre a Piac&Profit szervezésében a „Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2016” konferencia. Az egész napos szakmai program során a hazai, stabil háttérrel és növekedési célokkal rendelkező KKV-k képet kaphatnak többek között az üzleti világ trendjeiről, a növekedésük finanszírozásának lehetőségeiről, megoldásairól, a cégutódlás legfőbb kérdéseiről, a hatékony cégvezetés és szervezetfejlesztés tapasztalatairól. Az esemény kiemelt előadói között olyan elismert, tapasztalt cégvezetőket és szakembereket köszönthetünk majd, mint például Bojár Gábor és Kürti Sándor. Cégünk partnere, Horgos Lénárd előadásában azt fogja bemutatni, milyen cégek és miért válhatnak érdekessé a befektetők számára, és mit tehetünk, hogyan készüljünk fel, hogy pozitívan befolyásoljuk a befektetői döntést.

Gratulálunk, DGA!

2016/05/31|0 Comments

Ügyfelünk, a minőségi acélszerkezetek és gépek gyártásával, kereskedelmével és műszaki tervezésével foglalkozó DGA Kft. újabb németországi sikereket könyvelhet el magának. Az 1962-ben lakatosüzemként induló vállalkozás mára többmilliárd Ft árbevételű céggé nőtte ki magát. Annak ellenére, hogy Németország nem volt ismeretlen számukra, közel 1 év telt el az első tárgyalásokig, melyeket számos ajánlattételi kör és részletekbe menő szakmai, tervezési, technológiai egyeztetés követett, és melynek eredményeképpen 2 év után megérkeztek a várva várt bevételek is. „Lassan, fokozatosan épül fel a bizalom és a hosszú távon működőképes kapcsolat, viszont ha ezt a célt tűzzük ki, kitartóan dolgozunk érte és el is érjük, akkor rendkívül stabil üzleti kapcsolatra számíthatunk!” –emelte ki cégünk külpiacra lépési üzletágának vezető partnere, Gyurácz Németh Iván. Gratulálunk a DGA-nak a kemény, tudatos és elkötelezett munkához, az eredményekhez, és köszönjük, hogy támogathattuk őket a siker felé vezető úton!

Június 8-án ismét Budapesten találkozik a CEE régió kockázati- és magántőke elitje

2016/05/26|0 Comments

Idén 18. alkalommal kerül megrendezésre a régiónk legelismertebb, kockázati- és magántőke, M&A, növekedésfinanszírozás témájú nemzetközi szakmai eseménye, a CEE Private Equity, Venture Capital and Corporate Finance konferencia a HVCA szervezésében. Az eseményen a közép-kelet-európai régió prominens befektetői csoportjai, cégei, jogi és politikai szereplői vitatják meg az aktuális gazdasági, tőkepiaci trendeket, tapasztalatokat, és osztanak meg olyan tanulságos case study-kat, melyek a régió jövőbeni tőkepiaci lehetőségeinek hatékonyabb, kiaknázását támogatják.

Horgos Lénárd további 2 éves mandátumot szerzett a HVCA Elnökségében

2016/04/20|0 Comments

A HVCA egyesületi Tagsága a tavalyi kinevezés után most ismét bizalmat szavazott cégünk partnerének, Horgos Lénárdnak, aki így további 2 évig Elnökségi tagként folytathatja tevékenységét az Egyesületben. Az Elnökségi tagok megválasztására a HVCA 2016. április 6-i Közgyűlésén került sor.

Az ötlettől a prototípuson át az első bevételekig!

2016/01/18|0 Comments

Termékfejlesztés, innováció és kapcsolódó külpiacra lépés – 50%-os támogatással!
20 milliárd Ft keretösszeggel került kiírásra a legújabb vállalati kutatás-fejlesztési és innovációs pályázat, a GINOP-2015-2.1.7.!
A pályázat keretében – akár induló vállalkozásként is – most úgy kaphat vissza […]

Ismét nagy siker a Tőkeakadémia program!

2015/12/08|0 Comments

Idén második alkalommal került megrendezésre a HIPA (Nemzeti Befektetési Ügynökség) nagy sikert aratott képzési programja, a Tőkeakadémia. Cégünk, az M27 ABSOLVO a HIPA szakmai partnereként átfogó elméleti és gyakorlati tőkebevonási ismeretek, üzleti tervezés, valamint cégértékelés, cégérték-növelés, cégeladás és sikeres exit-stratégia témakörökben osztotta meg tapasztalatait a résztvevőkkel.

Változások a 2015. évi támogatási menetrendben – fókuszban a K+F és agrárberuházások

2015/10/21|0 Comments

Már az év közepén látszott, hogy várhatóan jelentős változások lesznek a korábban meghirdetett támogatási menetrendben. A K+F és az agáripari beruházások a változások igazi nyertesei, míg az IT megoldások és energetikai fejlesztések támogatására várnunk kell. Tudjon meg többet, hogy mire számíthat (és mire nem) az év végéig!

Megjelent a KKV-k piaci megjelenését támogató pályázat!

2015/05/26|0 Comments

Most 1,5-20 millió Ft-os EU-s támogatást szerezhet, ha Önnek van olyan itthon sikeres terméke, amivel megcélozna új piacokat, vagy már exportál, és marketing és értékesítési stratégiájának szerves része, hogy kiállításokon vesz részt.

Június 22-től elérhető a […]

Támogatásban részesült a Schiebel a Horizon 2020 forrásaiból

2015/05/18|0 Comments

Az M27 csapatának irányítása mellett nyert a Schiebel a Horizon 2020 KKV programján. A vállalat nagy hírnevet szerzett magának a taposóaknák felkutatására kifejlesztett eszközeivel, és pilóta nélküli helikopteres védelmi megoldásával. Jelen projektjükben ez utóbbi fejlesztésének […]

Horgos Lénárd a HVCA új Elnökségi tagja

2015/05/07|0 Comments

A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) március végén tartott Közgyűlésén került sor a szervezet Elnökségi tagjainak megválasztására. Cégünk partnere, Horgos Lénárd is benyújtotta pályázatát. Nagy büszkeséggel osztjuk meg, hogy az egyesületi Tagság az összesített szavazatok alapján Lénárdnak […]

Már elérhető a 2015. évi pályázati menetrend!

2015/05/07|0 Comments

A gépbeszerzést, technológiai fejlesztést, munkaerő bővülést és piaci megjelenést tervező vállalkozások számíthatnak először forráslehetőségre.
Már június előtt 90 milliárd forintnyi támogatás nyílik meg ezekre a célokra. Júniustól jön a logisztika és az energetika közel 30 milliárd […]

Gratulálunk, IPR-Insights!

2015/03/16|0 Comments

Gratulálunk az IPR-Insights csapatának a 430 milliós tőkebevonáshoz; és óriási padlógázt a nemzetközi terjeszkedéshez!
Örülünk, hogy közreműködhettünk céljaitok elérésében, a deal megkötésében!
Az IPR-Insights tőkebevonásának részleteiről, és a magyar vállalkozás terveiről az alábbi cikkben olvashat: Hódítani indul az […]

Menni fog?

2015/02/19|0 Comments

Év végéig van lehetősége a Jeremie alapoknak, hogy a hozzávetőlegesen 40-50 milliárd Ft tőkét cégekbe, projektekbe invesztálják. A befektetők arra panaszkodnak, hogy nincs elég jó startup, míg a projektgazdák közül sokan nem akarnak “magyar befektetőhöz” […]

Mit érdemes számba venni, ha sikeresen akarunk külpiacra lépni?

2015/02/09|0 Comments

Koncentrált erőforrások, jól megválasztott, kezelhető számú célpiac, stratégiai tervezés, a helyi versenyhelyzet pontos ismerete és kritikus elemzése, versenyképes üzletfejlesztési szakember… Néhány döntő szempont, amelyet a nemzetközi terjeszkedést tervező cégeknek figyelembe kell venniük a sikeres külpiacra […]

Piacbővítés exporttal – Piac & Profit konferencia KKV-knak

2015/01/18|0 Comments

A hazai kkv-k exportlehetőségeiről tart konferenciát a Piac & Profit 2015. január 22-én Budapesten, melyre cégünk külpiacra lépés üzletágának vezetője, Gyurácz Németh Iván is meghívást kapott, hogy az Európai Unióban való terjeszkedési lehetőségekről tartson előadást.

Európa jelenleg a legfontosabb exportirány, ám a […]

A tőkebevonás leghatékonyabb módszerei

2015/01/18|0 Comments

A Piac & Profit 2015. február 5-i konferenciáján ez a téma kerül megvilágításra. Miért kedveli a tőke az új, innovatív, akár a világgazdaság színpadán is sikerekkel kecsegtető startup vállalkozásokat? Magyarországon az utóbbi két évben (lehet, […]